Beylikdüzü Medikal Estetik

Beylikdüzü Medikal Estetik

Bilimsel veri ve deneyimlere göre lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın sağlıklı ve güvenli bir uygulamanın tek çözümüdür. Kıl köklerini verdiği ısı ile yok eden bu teknikte cilt zarar görmez. Kök yok bulunduğu amacıyla kılın yine çıkma olasılığı en aza indirgenmiş olur, istenmeyen tüylerin alınmasına yönelik classic yöntemler (ağda, cımbız, epilatörler) kısa vakitli çözümler getirmektedir. Lazer epilasyon, bedenin göz etrafı (Göz çukuru hariç) her bölgesinde rahatlıkla uygulanabilir.

Uygulama Nasıl Yapılır?

Beylikdüzü Medikal Estetik öncelikle Lazer epilasyon programı ciddi bir işlemdir, eksperlik ve deneyim gerektirir. Ehil olmayan bireylerin ve denetlenmeyen firmaların yaptığı programlar kalıcı problemlere yol açabilir. Bu sebeple lazer epilasyon merkezinin doğru seçilmesi son derece önemlidir.

Yazın Lazer Epilasyon Uygulanabilir mi?

Lazer epilasyon oluşturulan bölgenin direk güneş ışınlarından bir zaman süresince sakınılması gerekmektedir. Tavsiye edilen güneş koruyucuları düzenli bir şekilde kullanıldığı takdirde yazın epilasyon yapılmasında sakınca bulunamamaktadır. Bu koşullar yerine getirildiğinde lazer epilasyonun yaz ya da kış aylarında yapılması arasında bir fark bulunmamaktadır, istenmeyen tüylere karşı aynı netice alınabilir.

Beylikdüzü Diode Lazer Epilasyon (Ütüleme Sistemi)

Daha çok derinde kıl tespit edilen bölgelerde oluşturulan didede lazer epilasyonun, her kıl ve cilt yapısına ideal çözümleri mevcuttur. Zor bulunduğu tecrübe edinilen koyu renkli tenlerde ve ince-açık renkli kıllarda da güzel neticeler veren Diode, güvenle kullanılabilmektedir.

Hangi Bölgeye Lazer Epilasyon Uygulanabilir?

Beylikdüzü Medikal Estetik özellikle koltuk altı bölgesi, genital bölge (hassas bölge), bikini bölgesi, kol, bacak, sırt, çene, ense ve boyun bölgelerine lazer epilasyon uygulanabilmektedir. Bölgeye, cilt tarzına ve kıl yapısına bağlı olarak değişik cihazlarla program yapılmalıdır.

Epilasyon yaptıracağınız merkezi seçerken nelere ilgi etmelisiniz?

Mutlaka çok deneyimli bir lazer epilasyon merkezi seçmelisiniz. Çünkü uzman dahi olmayan çoğu kişi tamamıyla ticari kazanç hedefi ile lazer epilasyon merkezi açmış bulunmaktadır. Bu merkezlerde en kısa zamanda en çok gelir elde etmek amacıyla bilimsel ve etik olmayan, kalıcı zararlara yol açabilecek programlar şuursuz olarak yapılmakta çoğu insan mağdur olmaktadır. Bilinçsiz lazer epilasyon programları neticesi yalnızca incelip azalmayanlar hem de çoğalanlar, lazer epilasyon ardından kalıcı yanık izleri yaşayanlar maalesef giderek artmaktadır.

21 yıllık Tecrübe ve Sağlık Bakanlığına Bağlı Kurum

YUKARI